2 Temmuz 2012 Pazartesi
Pratik Çilekli Pasta
Aslında okuduğunuz tarif size çok basit gelebilir ancak elinizde fazla malzeme yoksa pasta yapmayı bilmiyorsanız yada başınızın etini tatlı tatlı diye kemiren çocuklarınız varsa üstelik birde arkadaşları aniden geldiyse elinizdeki malzemeleri değerlendirme vakti gelmiş demektir. O zaman bu tarif sizin için mükemmel bir kurtarıcı olabilir.
Malzemeler:
1 kutu süt
1 paket pötibör bisküvi
1 paket tavukgöğsü
1 paket çilekli puding
250 gr yada göz kararı çilek
Süsleme için hindistan cevizi
Yapılışı: Öncelikle çilekleri yıkmakla başlıyoruz: Daha sonra onları uygun ölçülerde kesiyoruz. Daha sonra tavukgöğsünü üzerindeki tarife uygun pişirdikten sonra bir kare veya dikdörtgen kaba bir kat pötibör bisküvi dizerek üzerine tavukgöğsünü yayıyoruz. Daha sonra çilekli pudingi de tarife uygun pişirin.Tavuk göğsünün üzerine çilekleri dizin bir kat pudingi ekleyerek bisküvi dizmeye devam edin. Daha sonra alan pudingi üzerine ekleyin. Her tarafın eşit dağıldığından emin olduktan sonra üzerini tekrar çilek ve hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında soğumasını bekleyin. Kolay ama lezzetli pastanız artık servise hazır:)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Nefiss elinize sağlık..
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
SilTeşekkürler sizin tariflerde mükemmel:)
Sil